Videotjänsten

En enkel väg mot effektiva distansmöten

Vill du nå fram till ett smidigare mötesklimat på ditt företag? Vill du kunna möta även de medarbetare som arbetar på annan ort utan att boka möteslokal och dyra flygresor? Videotjänsten från Ricoh kan hjälpa dig att få till distansmöten med ett enkelt klick, skicka bara ut en länk till alla mötesdeltagare och det är bara att sätta igång.

Videotjänsten som Ricoh lanserar heter USC Advanced och är en global samarbets service som gör att du kan försäkra dig om konferensmöjligheter med hjälp av ett Virtuellt mötesrum (VMR).

Videotjänsten fungerar med många olika system

Den webbaserade videotjänsten är kompatibel med många olika system och kommunikationsplattformar. Du skickar bara ut en länk till det virtuella mötesrummet och deltagarna kan koppla upp sig via olika webbläsare, appar, videokonferenssystem. Det fungerar också via traditionellt telefon eller Skype.

Videotjänsten kan användas 24 timmar om dygnet och fungerar perfekt med så många som 30 mötesdeltagare samtidigt. Videotjänsten är dessutom molnbaserad, vilket gör att du snabbt kan få tillgång till uppdateringar och kompetent support. Informationen är dessutom krypterad av säkerhetsskäl.

Bild och ljud av högsta kvalitet

Bild- och ljudöverföring av högsta kvalitet, vilket är grundläggande för att det interaktiva samarbetet ska fungera på ett smidigt sätt. Hos oss på Ricoh hittar du ett brett sortiment av produkter och tjänster inom kommunikation som ger ditt företag stora fördelar.